december, 2021

18dec(dec 18)08:1326(dec 26)21:00Veckans UsynligO banor v 5108:13 - 21:00 (26) Typ av event:Orientering

Mer

Detaljer

Nu finns två st UsynligO-träningsbanor, denna vecka är det kontrollplockning. Tanken är att hålla hög fart och ha framförhållning i kartläsningen, sträva efter att inte göra några stopp för kartläsning. Även denna vecka på Ren med start och mål utanför Höghammarhallen eftersom banorna går bra att springa även efter mörkrets inbrott utan pannlampa där. Några få kartor finns utskrivna i brevlådan utanför Rehns BK´s klubblokal vid Bolleberget. Alternativ, skriv ut själv från bif. PDF:er. här: https://eventor.orientering.se/Events/Show/39206 Kartan är i skala 1:4000 på A3 för läsbarhet, men ritad enligt skogsnormen.
Som vanligt inga skärmar eller sportidentenheter vid kontrollerna, appen plingar till när du är vid kontrollen. Ladda hem UsynligO-appen till din telefon och följ instruktionerna för appen på www.usynligo.no .Ingen föranmälan. Egen tidtagning via t ex UsynligO eller Livelox, ladda upp din bana och resultat för att jämföra dig mot andra löpare.

Grannklubbar välkomna.

18 (Lördag) 08:13 - 26 (Söndag) 21:00