Nu är det dags att erlägga medlemsavgiften för 2024 för att ha fortsatt tillgång till Rehns BK´s breda verksamhet: orientering, längdskidåkning, friidrott där du även kan träna och tävla i Precisionsorientering, skidorientering, terränglöpning och ta del av aktiviteter som Natur- & Friluftsorientering 65+, längdskidåkning 65+ och delta i kurser, träningar och läger under ledning av erfarna ledare. Medlemmar är alltid försäkrade genom klubbens försorg via Riksidrottsförbundets i Folksams idrottsförsäkring under aktiviteterna samt under resorna till/från. Dessutom erbjuder ett antal företag rabatter till Rehns BK´s aktiva klubbmedlemmar.

Medlemsavgiften (se nedan) bör vara erlagd senast 31/1 2024.

Medlemsavgift (per kalenderår)
Medlemsavgift för 2024 är: 200 kr för ungdom t.o.m. 20 år, 350 kr för vuxna och
600 kr för familj.

Skriv namn, adress, E-post, personnr och telefonnr (på alla vid familjeavgift).

Du som deltar i ”Natur- & Friluftsorientering 65+” anger även ”NFO65+”.

Om du betalar för flera och inte får plats i meddelanderaden kan du maila personnummer, epost och namn på alla till epostadressen:
medlemsregister.rbk@gmail.com

Bankgiro