Rehns BK drar igång med Kart O´Hoj igen under 5 måndagskvällar fr.o.m. 8:e maj t.o.m. 5:e juni. Vi cyklar en bana på cirka en mil längs fina cykelvägar i Bollnäs omgivningar med utgångspunkt från Brotorget. Ta med din familj, dina vänner och bekanta för en skön och hälsofrämjande gemenskap i naturen. Chans att vinna pris varje måndagskväll från bl a AllOffice, Helins Bokhandel, ICA m fl. Finalkvällen lottas en fin cykel från Team Sportia ut bland alla som deltagit i årets upplaga av Kart O´Hoj!

Hur går det till?
Orienteringsskärmar finns utplacerade efter banan där du stämplar med ditt startkort. För att ta sig runt och hitta skärmarna använder du karta.

Upptäck Bollnästrakten tillsammans under spännande orientering längs fina cykelvägar.

Start- och målplats? – Brotorget, Bollnäs. Funktionärer finns på plats på måndagskvällarna.

När är starten?– mellan kl 17.30 – 19.00. Målgång senast 20.00.

Vilka dagar? – Måndagar 8/5, 15/5, 22/5, 29/5 och 5/6 2023.

I år sitter kontrollerna kvar ett par dagar så du kan cykla banan på tisdag eller onsdag om du vill. Då köps startkortet inne på Team Sportia under sedvanliga öppettider, ligger bredvid Brotorget (gäller ej efter finalmåndagen).

Kostnad? – 60kr

Priser? – Alla deltar i en utlottning av fina priser under deltagandet.

Karta? – Nya banor i år.

Vid frågor och funderingar kring Kart O´Hoj kontakta Curt Landin, tel 072-406 6070

Välkommen !

X
X