En kurs för dig som vill lära dig mer om karta och kompass och kanske vill ta steget utanför den vanliga löprundan!

För vem?
För vuxna och äldre ungdomar från 15 år, Gå, lunka, spring – kursen passar alla. Inga förkunskaper krävs.
Teori och praktiska övningar där erfarna orienterare coachar i mindre grupper.

När!
21/22 maj 2021,
fredag 18:00-21:00, Teori, online via Teams.
lördag 09:00-14:00, Utomhus vid Bolleberget/Bolletjärn

Hitta till kursen
Teoridelen kommer att köras online via Teams och därefter kommer vi att genomföra de praktiska momenten utomhus uppe vid Bolleberget/Bolletjärn.

Klädsel och utrustning
De praktiska momenten kommer att vara fokuserade på orienteringsteknik, snarare än löpning. Ta med kläder efter väder. Notera dock att man vid orientering alltid har långbyxor. Välj också ett par bekväma gymnastik-, trail- eller ännu hellre orienteringsskor.

Kostnad och betalning
Avgift: 300 kr. Inkluderar kurslitteratur, teori- och praktikpassen, fika under kursen samt medlemskap i Rehns BK (inkluderar försäkring-och tävlingsavgifter för 2021). Om du tidigare är medlem är kostnaden 150 kr.
Lördag: Fika ingår.

Anmälan och mer information
Du anmäler dig senast 14 maj Här i detta formulär>>
Ange eventuell specialkost. Observera att det endast finns ett begränsat antal platser.
Vid frågor, kontakta: Henrik Magnusson, 070-22 79 781