Nu finns årets första “veckans bana” ute. Mellansvår, mellanlång 3.6km bana. Karta och information här: https://eventor.orientering.se/Events/Show/34919 Start vid elljusspåret på Granberg.
Under rådande omständigheter så får vi satsa på verksamhet inom klubben/kommunen, vi börjar med “veckans bana”. “Sörklubbs” arrangemang kommer vi avvakta med. Ni kan gå in på Eventor, ovan, och skriva ut karta själv. Eller så länge det finns, ta färdigutskrivna kartor på plats. Kartor finns bakom “tallkotte-skylten” (15st) vid start eller vallaboden Bolle (10st). Banorna finns inlagda i Livelox, så ni kan ta tid med er GPS sportklocka och ladda upp. (…det går även rita in er rutt själv och skriva in er tid i Livelox ).

Vi försöker köra någon veckansbana på detta vis en tag framåt. Kanske kan vi utöka utbudet senare med fler banalternativ. Möjligen kan vi köra någon mer vanlig Klubbträning om några veckor med sportident-tidtagning.

X
X