Tisdag sista mars körde vi sista gemensamma skidträningen i Rehns BK. I lilla “skidlek gruppen” har vi haft ett rätt stort gäng med mest nya deltagare under vintern. De har gjort stora framsteg och fått bra skidvana under vintern. Geir Belden har gjort ett bra jobb med att vara huvudansvarig ledare för gruppen. Över 20 olika deltagare ca 6-9 år i ålder, ofta 10-15 deltagare, var Tisdag.
Större gruppen, ungdomar, ca 10-16 år har varit ca 4-6 deltagare var gång, ibland har någon Junior varit hemma anslutit till träningen. Dessa träningar har varit både Tisdagar och Torsdagar. Jonas Blomberg har huvudsakligen varit den som ansvarat för träningen.
Vi har efter träningarna haft lite fika med mackor under vintern, vilket verkar vara uppskattat och bra på många vis. Dock ej senaste veckorna under rådande omständigheter.

Bilder till från “skidlek” sista gånger 31/3 2020:

X
X