På söndag 22/3 2020 klockan 11:00 träffas vi på Bollebergets skidstadion för att köra barnens vasalopp och klubbmästerskap på skidor. Vi passar på nu när det är som finast, sol och kalla nätter. Vi räknar dock med att det nog kommer gå att ha kvällsträningar någon vecka till.

Barnens vasalopp

För yngre barn ca 0-8 år och äldre om man vill, skidlekgruppen + andra som vill vara med), ingen tidtagning, men med nummerlapp, alla får medalj och diplom. Fri stil med betoning på FRI.

Klubbmästerskap för ALLA

Ungdomar från 9 och äldre, juniorer och vuxna i alla åker ett klubbmästerskap med tidtagning i all enkelhet. Exakt bana och klassindelning beror på deltagare och förutsättningar som bestäms på plats. Utgångspunkt är runt dammen, 750m för 9-10 år, yttervarvet ca 1500m för övriga. Fri stil med betoning på FRI.

Hamburgare

Efteråt grillar vi hamburgare ute, vi bjuder också på dryck och kaffe.

Anmälan

Anmäl gärna med e-post till: Peter@Rydesater.se, ange namn och ålder, så vi vet ungefär hur många och vilka som kommer och kan förbereda. Men ni är även välkommen att dyka upp spontant och vara med.

Rehns BK skidor

Kontakt: