Inom Rehns BK gjorde han sig mest känd som tävlingsledare för de stora internationella tävlingarna klubben arrangerade i precisionsorientering, en sport han fick sin första kontakt med som funktionär. Efter att ha gjort sin första start i PreO 2008 var han sedan tävlingsledare för ETOC (lika med EM) i Jönsbo 2010, PreO-tävlingarna vid O-ringen 2011, SM i Lössenbo 2012, ECTO (Europacupen) i Rengsjö 2015, TempO-SM i Ljusne 2017 plus ett antal nationella tävlingar. Sin första kontakt med orientering fick Anders Johansson hemma i Storvik där han tävlade för Storviks IF innan studietiden. Hann också tävla för Burseryds IF i Småland innan han hamnade i Bollnäs och anställning hos dåvarande Bollnäs Kraft. Han blev tidigt medlem i Rehns BK och ställde gärna upp i olika roller som funktionär innan han fastnade för precisionsorientering. Anders Johansson blev 78 år. Vid pennan: Conny Forsell

X
X