KLÄDBESTÄLLNING:
Nu har våran webbshop öppnat för OL kläder. Den är öppen från och med nu till och med söndag 2/2-20.
Här nedan följer info:
Alla priser står i 0kr och detta för att trimtex kommer fakturera klubben hela summan och sedan kommer ni att få swisha/betala in till klubben när varorna kommit. Detta eftersom klubben subventionerar 50% av kostanden för upp till och med 16 år och med 25 % till övriga. Subventioneringen gäller för våra profilkläder.

Info:

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

Innan du kan börja beställa i webshopen så måste du registrera dig:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa två alternativ.

till webshopen: www.trimtex.se/sv/teamshop/rbko20

Eller logga in med teamkod: rbko20

Vid frågor kontakta mig. Frakt kostar 39 kr/beställning.
Hälsningar Erica