Beställ RBK klubbjacka

Genom 4Sign sponsring får Rehns BK samma förmånligt pris på en klubbjacka liksom tidigare år. Med Rehns BK logotype på ärmen. Jackan går prova från Fredag 7/11 till Fredag 15/11 hos 4sign i butiken i Bollnäs. Uppge att det är Rehns BK jacka det gäller, beställ i butiken hos 4Sign och hämta och betala där senare. Vi återkommer om exakt pris när vi vet.

RBK Skidkläder – Överdrag & tävlingsdress

Ungdomar som tränar/tävlar för Rehns BK för låna kläder av Rehns BK det kan vara begagna i bra skick. Lämna åter urvuxna kläder! Så vi vet vad som finns. Annars så meddela vilka storlekar ni behöver så ser vi till att det beställs.

Intresseras?
Det finns begränsad tillgång på skidkläder på lager. Vi kommer göra kompletterande beställning under kommande vecka. Hör av er senast Fredag 15/11. Kläderna betalar man själv som vuxen. Det är till ett bra avtalat pris, liknande tidigare, vi återkommer med pris när vi vet uppdaterade priser.

Bilder på kläderna se: https://www.rehnsbk.se/skidor/skidor-klader/

Frågor?, beställa? hör av er till:
Peter Rydesäter, peter@rydesater.se, 0705606816
Magnus Gisselman,