En kurs för dig som vill ta steget utanför den vanliga löprundan och gärna få lite lera under skorna!

För vem?

Från 17 år, inga förkunskaper krävs. Teori varvat med praktiska övningar där erfarna orienterare coachar i mindre grupper. Kursen avslutas med tävlingslikande träning med elektronisk tidtagning.

När!

28-29 juni 2019, fredag 17:30-20:00, lördag 09:00-17:00
1 juli 2019, måndag 17:00-20:30 Hälsinglands 3-dagars Dag 1, Sörklubbs #8, Bolletjärn , Arrangör Rehns BK

Hitta till kursen

Rehns BK:s klubblokal vid Skidstadion vill Bolleberget, Bollevägen 191, 821 94 Bollnäs

Klädsel och utrustning

Teoridelarna kommer att vara inomhus. De praktiska momenten kommer att vara fokuserade på orienteringsteknik, snarare än löpning. Ta med kläder efter väder. Notera dock att man vid orientering alltid har långbyxor. Välj också ett par bekväma gymnastik-, trail- eller ännu hellre orienteringsskor.

Möjlighet till ombyte och dusch finns i anslutning till klubblokalen under helgen.

Kostnad och betalning

Avgift: 300 kr. Inkluderar kurslitteratur, teori- och praktikpassen, mat och fika under kursen samt medlemskap i Rehns BK (inkluderar försäkring-och tävlingsavgifter för 2019). Om du tidigare är medlem är kostnaden 150 kr.

Fredag: Middag                           + kvällsfika, Lördag: Lunch och fika.

Anmälan och mer information

Du anmäler dig senast söndagen den 23 juni via e-post till: henrik.magnusson@snaeurope.com
Ange eventuell specialkost. Observera att det endast finns ett begränsat antal platser.

Vid frågor, kontakta: Henrik Magnusson, 070-22 79 781

Aktiviteter efter kursen

Efter kursens slut är du förstås välkommen att vara med i klubbens kommande aktiviteter. På tisdagar kör vi gemensam träning med övriga orienteringsklubbar i södra Hälsingland, Sörklubbs. Samling och gemensam avresa från Preem. Mer information om dessa arrangemang finns på hemsidan, www.rehnsbk.se

På torsdagar kör vi gemensam klubbträning vid klubblokalen vid Bolleberget med olika inriktning, exempelvis teknikträning, intervallträning, löpning etc. Vi kör även barn- och ungdomsorientering på torsdagar.

Varför inte direkt följa med på:

2 juli 2019, tisdag 17:00-20:30 Hälsinglands 3-dagars Dag 2, Sörklubbs #9, Arrangör: Ljusne-Ala OK

3 juli 2019, onsdag 17:00-20:30 Hälsinglands 3-dagars Dag 3, Sörklubbs #10, Arrangör: Vallsta SK