Hälsinglands OF inbjuder till en gemensam klubbresa till Norrlandsmästerskapen i Älvsbyn 9-11/8. OBS! Begränsat antal och anmälan senast 1:a maj! Rehns BK subventionerar resan så att RBK:s medlemmar endast betalar 500 kr (ordinarie pris ca 1000 kr). Vi reser tillsammans i en modern långfärdsbuss som uppfyller Euro 6 säkerhetskrav med WiFi, luftkonditionering & WC ombord och yrkeschaufför. Vi bor centralt på Älvsby Folkhögskola i två nätter. Frukost båda dagarna och en gemensam middag lördag kväll ingår samt transporter till/från arenan. Läs hela programmet på HOF´s hemsida här och anmäl dig så snart som möjligt för att säkra din plats.

Länkar:

Frågor? 070-6918064, Curt

Missa inte  – ta chansen till en härlig gemenskapsupplevelse och rolig orientering i Norrland!