Walter Lagerhäll tilldelades 2018 år stipendium ur Tord och Barbro Hanssons minnesfond. Stipendiet är på hela 10 000 kronor.

I samband med Rehns BKs årsmöte nyligen, delade minnesfondens ordförande Stefan Larsson och sekreterare Margareta Olofsson ut årets stipendium till orienteraren Walter Lagerhäll, han är nitton år tillhör Rehns BKs framgångsrika Elitgäng. Walter kommer att börja studera till civilingenjör. Walter kan skriva och Norrlansmästare för juniorer på sitt visitkort. Walter är också en duktig banläggare och kartritare har varit ansvarig för Rehns BK klubbtidning några år, det senaste motionsprojektet Hitta Ut som Walter ansvarar och som drar igång nu under våren 2019

Tord Hansson som avled för tjugoåtta år sen, var en ledarprofil inom Hälsingeorienteringen och Rehns BK, Tord och hans hustru Barbro donerade en betydande summa pengar som en grundplåt till en ungdomsfond som delar ut stipendium till ungdomar för dennes studier.

X
X