Inför 25Manna:

1. Vill du vara med på 25Manna lördag 6/10 ? Det blir nog bara ett lag i år och inte säkert att alla som vill får plats i laget, men det finns ju öppna motionsklasser så man kan hänga med och springa ändå och dagen efter är det ju 25Mannamedeln.
2. Har du även tänkt springa 25Mannamedeln på söndagen 7/10 ? Birgitta erbjuder logi på Hästängsudd, där finns ca 16 bäddar. Vill du ha en bädd där i så fall?
3. Resan: Vi har bokat två minibussar på Mabi i Bollnäs för gemensam resa ner på lördag morgon. Vi får se om en går hem på lördag e.m. och en på söndag efter medeln, eller om båda går tillbaka samma dag, lördag eller söndag beror på hur folk väljer att springa. Det lär behövas några personbilar iallafall. Vill du åka med i bussen eller tar du dig dit/hem på annat sätt?

Behöver snabbt svar. Birgitta och jag ska försöka tota ihop ett lagförslag imorgon. Kommentera nedan eller maila mig på curre@curtlandin.com

Inbjudan här: https://eventor.orientering.se/Documents/Event/40637/4/Inbjudan

X
X