KartoHoj är nu avklarat för säsongen 2018. Över 450 deltagare letade sig ut i Bollnäs med omnejd, och fick i år stifta bekantskap med bland annat Sävstaås, Björktjära, Hoberget, Granberg och Ren. Nytt för i år var en frivillig extraslinga för MTB-cyklister, vilket var uppskattat av det fåtal som provade.

En annan förändring från tidigare år var den senarelagda säsongsstarten. 14/5, 21/5, 28/5, 4/6 och 11/6 var denna säsongs etappdatum, men likt tidigare var första start 17.30 och sista målgång 20.00. De tre första etapperna blev både soliga och varma, medan de två sista fick påhälsning av vind respektive regn. Under varje etapp utlottades priser bland alla som lämnat in sina startkort. Efter målgång den sista etappen hölls i sedvanlig ordning en större utlottning bland alla inkomna startkort från samtliga etapper.

Vi vill tacka våra sponsorer: Beijer Bygg, Helins bokhandel, Ica Kvantum, Karma Träningscenter, Länsförsäkringar och Team Sportia för varupriser, samt Office för tryckning av kartorna.

Slutligen vill vi så klart tacka alla funktionärer och deltagare som har möjliggjort årets upplaga av KartoHoj. Vi ses igen nästa år!

/Henrik Fröjd och Björn Karlsson 2018-06-21

KartoHoj 2018: Långnäs

KartoHoj 2018: TC på Brotorget

KartoHoj 2018: Prästnäset

X
X