Långt inlägg, men viktigt!!!

Som du kanske känner till arrangerar Rehns BK ICA CUP finalerna i skidor 9-11 mars på Bollebergets skidstadio. Det väntas bli folkfest och närmare 450 aktiva startande 13-14 åringar samt över 100 tal ledare. Detta är ett av Svenska Skidförbundets flaggskepp för sporten mot ungdomar. Alla distrikt i Sverige kommer finnas representerade under tävlingsdagarna och alla kör alla distanser, så de väntas närmare 2000 starter under helgen Det blir skidtävlingar i skateteknik under hela helgen med olika distanser/ moment. Tävlingen startar den fredagen den 9 mars och distrikten väntas anlända till Bollnäs under torsdagen. Det behövs många funktionärer vid arrangemangen och vi hoppas därför att DU vill vara en del av årets organisation som funktionär vid tävlingarna. Det gäller inte bara aktiva medlemmar i Rehns BK utan även dig även dig som är passiv och/eller stödjande medlem, din familj och dina vänner! Det behövs bland annat: – Prisutdelare alla dagar – Funktionärer kamratmiddag lördag – Funktionärer till arenan – Funktionärer till Cermonin på torget Fredag kväll – Funktionärer till serveringen på plats + boendet – Funktionärer till kamratmiddag – Funktionärer till kontroll ute efter banan – Funktionärer till vätska vid målgång – Övriga poster Dessutom behövs funktionärer till arenabygge och demontering alla dagar. Det handlar om uppsättning av tält, skyltning, snitsling, vagnar, bord med mera. Inga fasta byggnationer. Arenan byggs upp veckan innan tävlingarna. Arenan demonteras omgående efter tävlingarna. Om du vill vara med i gänget och en del av årets folkfest hör av dig till mig så snart som möjligt, tel 070-2023739 eller epost: par.olofsson@gmail.com Om du har frågor kan du även kontakta någon av huvudfunktionärerna: Stadionchef: Henrik Magnusson, tel 070-2279781, epost: henrik.magnusson@snaeurope.com Banchef: Jonas Blomgren, tel 070-6364654, epost: jonas.segersta@gmail.com Sekretariat: Stefan Svedberg, tel 070-301 34 67 , epost: freluga@gmail.com Servering: Petra Nordh, tel 070-6595902, epost:petra.nordh1@outlook.com Boendeansvarig: Erik Lundh, tel 070-5742767, epost: eriklundh85@gmail.com Mer information om Ica Cup finns här: www.icacup.se Du är som sagt varmt välkommen att medverka som funktionär! Om du är intresserad är jag är tacksam för en respons med namn, telnummer och/eller epost samt vilken/vilka dagar du kan hjälpa till så snart som möjligt. Du som listar dig som funktionär kommer få mer information om allt. Man behöver i allmänhet inga särskilda förkunskaper och vi gör det här först och främst för att det är roligt att göra bra grejer tillsammans! Med vänliga hälsningar Pär Olofsson Tävlingsledare, Rehns BK Tel 070-2023739

X
X