Det är med stor sorg vi mottagit beskedet att Bengt Forslin, som varit en [image1, right, Bengt 3a fr v] aktiv och engagerad medlem i klubben sedan tidigt 1970-tal, hastigt avlidit under en cykeltur i närheten av sitt hem i torsdags i en ålder av 62 år.

Bengt var framgångsrik som orienterare, om än inte i den yppersta Sverigeeliten så gjorde han alltid stabila och bra insatser. Inte minst på 12 (!) st 10Mila. 1999 sprang han som 44-åring i Rehns BKs 1:a lag och 2014 i veteranlaget. Han är också en av dom som provat flest sträckor på 10Milabudkavlen. Bengt har under åren varit en stor tillgång för klubben och haft många olika roller, bl a som styrelseledamot i flera omgångar. Han har varit klubbens kassör och medverkat i kommittéer och projekt. Då vi arrangerat tävlingar har Bengt oftast axlat rollen som ansvarig för sekretariatet, en av de mer avancerade uppgifterna vid tävlingsarrangemang, senast nu vid Swedish League-finalerna i maj i år som tack vare honom och andra blev en stor succé. På bilden ser vi Bengt i klubbgemenskapen på O-Ringen 1977 i Värmland. Vi minns Bengt för hans lugna, vänliga och tillmötesgående sätt, hans engagemang, roliga diskussioner och resonerande med genomtänkta kommentarer under orienteringsresor och klubbträffar. Våra tankar går till Bengts familj och vi vill från Rehns BKs sida med värme beklaga sorgen.