(äldre info): Bara en dryg vecka kvar till 25manna och här kommer rejält med info! På eventor finns all information kring tävlingen, parkering ligger i anslutning till arenan. Tältplatsnr B 181, se kartor över arena och vindskyddspltserna på: https://eventor.orientering.se/Events/Show/15463 eller [link, www.25manna.nu, https://www.25manna.nu] Jag har med SI-pinnar till de som inte har och SI kopplas ihop med löparen vid ingång till växlingen. Vid växling ska inkommande löpare hålla upp kartans nummer, så utgående löpare också kan kontrollera att det är rätt karta. LAG 1 1 Göran Winblad 2 Kristin Olovsson 3 Jonas Erlandsson Lennart Wahlgren Peter Rydesäter Björn Jonsing 4 Kerstin Blom Folke Lysell Nisse Johansson Tilda Lagerhäll 5 Erik Lundh Charlie Stolt Jesper Lysell Anders Johansson 6 Birgitta Winblad Pernilla Blom Marit Wiksell Wilma Lagerhäll 7 Henrik Fröjd Lars Olovsson Walter Lagerhäll Anton Lif 23 Ingela Rydesäter 24 Fredrik Ingelsson 25 Erica Edman Lag 2 1 Andreas Calleberg 2 Johanna Palm Nilsson 3 Lars-Ivar Svensson Göran Forslin Olle Klarström Curt Landin 4 Hanna Rydesäter Anna-Karin Olovsson Helene Lagerhäll Conny Forslin 5 Kjell Winblad Hannes Kock Jonatan Lysell Björn Karlsson 6 Ann-Britt Eriksson Kerstin Engstrand Gun Klarström Gun Svensson 7 Sebastian Hodén Olle Andersson Göran Engblom Kenneth Svedlund 23 Ev. Christer Lagerhäll 24 Pär Olofsson 25 Marie Fröjd Några åker ner på fredag och bor på Hästängsudd i Winblads sommarstuga. De flesta åker ner på lördag morgon från Bollnäs. Sedan åker många tillbaka till Bollnäs, medan en del stannar kvar i Stockholm för att springa på söndagen och bo på Scandic i Kungens kurva. Varje bil får själv avgöra när de åker för att första löpare i bilen ska hinna till sin start. Milersättning utgår till den som har bil. Bilar ner fredag Bil 1 från Norrköping Jerker Charlie Bil 2 från Bollnäs Lars-Ivar Lars Kerstin B Walter (Gävle) Bil 3 är i Sthlm Birgitta Gun S Kerstin E Åker dit själva och blir upphämtade Johanna Wilma Pernilla Kristin Andreas Göran W Bilar NER lördag Bil 1 Henrik Erik Jonatan Göran E Bil 2 Helene Christer Tilda Björn Bil 3 Anders Erica Jesper Fredrik (Hagsta) Bil 4 Marie Björn K Sebastian Marit Bil 5 Olle A Anna-Karin Kenneth Conny Bil 6 Curt Folke Göran F Nisse Tar sig dit själva Anton Lennart Hannes Olle K Pär Gun K Ann-Britt Jonas E Kjell Ingela Hugo Peter Hanna Bilar HEM lördag Bil 1 Göran E Björn J Folke Nisse Bil 2 Olle A Kenneth Conny Lars Bil 3(åker tidigt) Curt Göran F Conny Lars Bil 4 Lars-Ivar Gun S Ann-Britt Kerstin E Bil 5 Anders Erica Erik Jonatan Boende Scandic Rum 1 Helene, Christer 2 Göran W, Fredrik 3 Walter, Jerker 4 Ingela, Hanna 5 Peter, Hugo 6 Birgitta, Marie 7 Kerstin, Anna-Karin 8 Johanna, Kristin 9 Wilma, Pernilla 10 Björn, Henrik 11 Jesper, Andreas 12 Sebastian, Charlie För middag tillkommer: Gun K Olle K Lennart Marit Middag blir klockan 18.00 på Scandic i Kungens kurva, det blir buffé för 129 kr/person, 99 kr för barn. Bilar hem söndag Bil 1 Hanna Hugo Peter Ingela Bil 2 Helene Christer Fredrik (Hagsta) Jesper Walter (Gävle) Bil 3 Marie Henrik Björn K Sebastian Andreas Bil 4 Jerker Charlie Bil 5 Birgitta Anna-Karin Kerstin B Pernilla (Arlanda) Göran (Arlanda) Johanna med Umeå OK Wilma Kristin //Wilma och Kristin

X
X