Boende är bokat på Scandic i Kungens kurva lördag till söndag, just nu är vi 23 som ska bo över, om någon ändrat sig och också vill ha boende, hör av dig! Lag 1 1. Jesper Lysell 2. Kristin Olovsson 3. Lars-Ivar Svensson, Lennart Wahlgren, Peter Rydesäter, Björn Jonsing 4. Hanna Rydesäter, Kerstin Blom, Nils Johansson, Tilda Lagerhäll 5. Charlie Stolt, Anders Johansson, Fredrik Ingelsson, Göran Winblad 6. Birgitta Winblad, Pernilla Blom, Wilma Lagerhäll, Marit Wiksell 7. Lars Olovsson, Walter Lagerhäll, Anton Lif, Erik Lundh 23. Ingela Rydesäter 24. Jerker Lysell 25. Erica Edman Lag 2 1. Henrik Fröjd 2. Johanna Palm Nilsson 3. Folke Lysell, Curt Landin, Jens Persson, Olle Klarström 4. Anna-Karin Olovsson, Helene Lagerhäll, Stefan Larsson, Conny Forsell 5. Hannes Kock, Jonatan Lysell, Björn Karlsson, Pär L. Olofsson 6. Ann-Britt Eriksson, Kerstin Frisk Engstrand, Gun Klarström, Gun Svensson 7. Sebastian Hodén, Olle Andersson, Göran Engblom, Kjell Winblad 23. Christer Lagerhäll 24. Andreas Calleberg 25. Marie Fröjd Reseplanering kommer närmare inpå.

X
X