Benjamin kommer tillsammans med Truls Gisselman vara en stomme i Rehns kommande juniorsatsning på skidor. Grabbarna har högt ställda mål med sitt idrottande. Klubben känner sig stolta att på så kort tid som skidklubb kunna dra igång en satsning på både dam och herrsidan.

På damsidan har vi redan presenterat Elin och Emma Backén som kommer tillsammans med Michelle Björklin och Thea Gisselman tävla i vinter.

Klubben satsar också mycket på ledarfrågorna och där går Magnus Gisselman elittränarutbildningen i regi av Svenska Skidförbundet, detta för att vi skall ha kompetensen inom klubben på toppnivå inom träning. I tillägg så har vi Mattias Lind tät knyten till klubben som är mycket kunnig i teknik och även vallare till Tom.

De kommer bli mycket skidåkning framöver i RBK. Kommande vinter så är det återigen dax för att arrangera ett växande Bollnässkidan samt ICA Cup som kommer bli en stor sak för klubben.

I tillägg så har vi en hårt satsande Tom Ankerstål som kommer satsa vidare mot starkare placeringar i Vasaloppet. Målbilden där är inställd på topp 40 kommande vinter.

Ungdomsgrupperna växer också mycket på skidorna vilket är positivt.

Närmast i tiden är att vi arrangerar sommarskidläger kommande helg. De lockar ca 30 st deltagare.

[image1,right,]