Inger och Lill-Erik Perssons minnesfond delar varje år ut två stipendier, ett inom musik och ett inom idrottens område.
Jerker har fått priset eftersom han satsar hårt och målmedvetet på sin sport. Stipendiesumman är på 15 000 kr

[smallTitle, Idrottsstipendiat 2011]

Årets idrottsstipendium går till Jerker Lysell, Rehns BK. Jerker har tävlat i orientering för Rehns BK sedan unga år. Han har gått på orienteringsgymnasiet i Sandviken och läser nu i Borlänge på Högskolan Dalarna.

Han tränar hårt och målmedvetet. Jerker tog en plats i landslaget och deltog på VM-tävlingarna i Norge redan som första års senior. Han är ankaret i klubbens stafettlag. Förutom hård träning ställer han upp i klubbarbetet och klubbens olika tävlingsarrangemang.

Jerker Lysell satsar målmedvetet vidare med högt ställda mål.

[smallTitle, Stipendiekommitténs ledamöter]
Idrott: Gun Svensson, Bollnäs och Eskil Hammarström, Askesta

[smallTitle, Elitidrottspris Bollnäs Kommun 2011]

Som bäste aktiv i kommunen av alla olika sporter så tilldelades Jerker 8000 kr i samband med årliga utdelningen som Bollnäs Kommun hade 17 juni på Brotorget.

[smallTitle, Motivering] Till löparen, slitvargen och ekvilibristen, till Sveriges främste sprintorienterare. Till en målmedveten, satsande och seriös SM-vinnare i skog och mark, Jerker Lysell

[image1,center,]

[smallTitle, Vi från klubbens vägnar kan bara gratulera! ]