Efter att redan tidigt i vår visat att vinterträningen fungerat kanon så har Jerker radat upp stabila och bra lopp under våren. Nyligen så slutade Jerker som 6:a totalt på Nordic o-tour. I helgen avgjordes VM testerna i helgen med 3 distanser där Jerker visade att han blir ett namn för sprinten att räkna med då han vann VM testet.

Tittar man lite historiskt på detta så var de bra många år sedan en förstaårs senior gick rakt in i den svenska landslagstruppen. Man får nog titta tillbaka ända tills Jörgen Mårtenssons storhetstid ?!. Ser man till när Hälsingland hade en man i landslaget på seniornivå så är de på Stefan Perssons storhetstid man får gå tillbaka till.

Härnäst väntar O-ringen och Super Elit klassen för Jerker där även broder Jesper kommer deltaga.

[smallTitle, VM-laget herrar]
David Andersson, Malungs OK Skogsmårdarna
Martin Johansson, IFK Moras OK
William Lind, Malungs OK Skogsmårdarna
Jerker Lysell, Rehns BK
Marcus Millegård, Sävedalens AIK
Emil Wingstedt, Halden SK
Peter Öberg, OK Hällen

Reserv: Mattias Millinger, OK Linné

Rehns BK får gratulera med uttagningen och ser fram emot hösten och framförallt den 8 augusti!

[image1,center,Bild SOFT]