Jerker som var stor favorit för sprinten lyckades inte helt infria sina egna förväntningar. Några små krokar ute på banan gjorde att han i slutändan ej räckte helt till.

Banan bjöd på många tekniska svårigheter och många vägvalsmöjligheter. Kartor finns på JVMs hemsida för ytterliggare beskådan.

Arturs blev diskad pga han hoppade över en häck som ej var tillåtet.
[image1,center,Del av banan]

Resultat:

1. Stepan Kodeda Czech Republic 13:21 +00:00
2. Johan Runesson Sweden 13:22 +00:01
3. Sören Bobach Denmark 13:28 +00:07
4. Matthias Kyburz Switzerland 13:34 +00:13
5. Andrea Seppi Italy 13:35 +00:14
10. Jerker Lysell Sweden 13:41 +00:20
46. Pelle Engstrand Sweden 14:54 +01:33
69. Marciej Jasinski Poland 15:10 +01:49
75. Jacek Morawski Poland 15:28 +02:07
DSQ Arturs Paulins Latvia

X
X