Hej och välkommen till en ny spännande satsning!

Under kommande året koncentrerar vi oss bland annat på följande.

Talangutveckling

Klubbens elitstall är av hög klass har mycket omfattande mängd kunskap och erfarenheter som används för att utveckla dig som satsande från juniorer och yngre seniorer till presterande seniorer. Ett smakprov på vad som väntar dig är personlig hjälp i din utveckling, gemensamma tillfällen där alla delar med sig av sina erfarenheter, spetsträningar, skuggning, individuell utvecklingsplan, utvärdering av din teknik samt mycket mer allt för att du ska få snabbast tänkbara utveckling.

Träningstider

Tisdag – 18.30-20.30 – Varierad löpträning Torsdag – 18.00-20.00 – Varierad löpträning Extrapass – Olika tider – Vissa dagar kör vi extra se kalendern till vänster. Några undantag förekommer bland annat när det är Sörklubbs åker vi dit så ingen ordinare träning körs och på vintern kör vi inomhus i Höghammarhallen på torsdagar se kalendern om ni är osäkra vad som sagts. Utöver det kör vi mycket ej schemalagt tillsammans.

Ledare i elitgruppen

• Erik Lundh (Huvudledare) – 070-6664163 – eriklundh85@gmail.com
  • Jerker Lysell – 070-3348979 – jerker_lysell100@hotmail.com
  • Göran Winblad – 070-8281313 – goranwinblad@gmail.com

Tävlingar/aktiviteter

Vi arrangerar flertalet läger året runt, tävlingar återfinns i kalender till vänster. Många väljer också att springa egna pass i världens största kartlagda område.

Kartor

Bollnäs och södra Hälsingland erbjuder ett unikt terräng utbud, allt från snabblöpt tallhed till kuperade och riktigt tekniska bergsområden. Detta [link, unika terrängutbud, http://www.rehnsbk.nu/sites.php?sites_id=19] har varit avgörande för att fostra så många bra orienterare genom tiderna och för att fortsätta göra det.

Mål 2016

• Bidra till en trygg social gemenskap
  • Bidra till en bra kamratskap i både skogen och på fritiden
  • Medalj på SM
  • Placeringar bland de 20 bästa i herrkavlen på Tiomila och Jukola.
  • Placera oss topp 5 på en stafett under året i herrklassen
  • Ha deltagare i internationella mästerskap, ex JVM, EM, VM
  • Två herr- och damlag på 10mila och Jukola

Avslutningsvis kan du spana in våra löpare eller ta en sväng på en av testrundorna.

februari, 2018

22feb18:0019:30Träning Höghammarhallen kl 18-19.30