Tack

Jag har funderat mycket den här hösten vad jag vill med orienteringen och kommit fram till att jag vill fortsätta satsa, speciellt när jag har tre år kvar av studier och flyttat till Uppsala. I och med det har jag även bestämt mig för att byta klubb. Jag tror det kan vara extra motiverande och utvecklande med en ny miljö och lättare att bidra till en verksamhet där jag bor.

VM-brons & VM-guld!

Rehns BK´s Jerker Lysell tog igår sitt andra och klubbens femte VM-guld [Image1, right, foto:skogssport]då han med lagkamraterna Lina Strand, Jonas Leandersson och Helena Jansson vann VM i sprintstafett i Tartu, Estland. I fredags hade han redan bärgat bronsmedaljen på den individuella sprintdistansen.

Guide till VM i orientering 2017

Imorgon börjar VM i Tarttu, Estland, med Rehns BK´s Jerker Lysell på [Image1,right,]startlinjen i sprintkvalet. På lördag avgörs sprintfinalen och på söndag går sprintstafetten. Stora delar av VM kommer att TV-sändas och kan även följas via [link,Liveorienteering, https://liveorienteering.com]

Medel- och Stafett-SM

Nu i helgen avgörs medel och stafett-SM utanför Karlskrona. Rehns BK har 10 av sina elitlöpare på plats. Samtliga av löparna har kapacitet att nå A-final efter fredagens kval och vissa löpare har även chans på topp 10-lopp. På söndagen avgörs stafett-SM, där chanserna till en topp placering är stor.

april, 2018

24apr17:3021:00Sörklubbs 3