Nyhetsarkiv

Vinter-stadsorientering 28/1

Sista söndagen i månaden, den 28:e januari, kör vi som vanligt ett [image1, right, ]långpass. Denna gång i form av långdistans stads-OL med sportident från Skidstadion, Bolleberget. Deltagande är gratis, grannklubbar inbjudes, anmälan på plats från kl 10.30, start kl 11-12.00. 3 banlängder: 4,6 km, 7,1 km, 10,6 km. Lätta banor med få kontroller, flera rejäla långsträckor och vägvalsmöjligheter. I huvudsak på vägar i stadsmiljö som vid normal väderlek är plogade. Passar även dig som gärna springer men är ovan orienterare.

läs mer

Resultat Annandags-OL

11 tuffa orienterare sprang dagens Annandags-OL under ymnigt snöfall. Förutom Rehns BK var Alfta-Ösa OK och Stora Tuna OK representerade.

läs mer

Annandagsorientering 26/12 – grannklubbar inbjudes.

På Annandagen är du välkommen att skaka ner julmaten med Rehns BK. [image1, right,]Då blir det en när-tränings-tävling i form av kombinerad långdistans och orientering i stadsmiljö. Tre lätta, men lite längre banor erbjuds. Det passar även den som är mindre van vid orientering och mer van vid löpning.

läs mer

Tack

Jag har funderat mycket den här hösten vad jag vill med orienteringen och kommit fram till att jag vill fortsätta satsa, speciellt när jag har tre år kvar av studier och flyttat till Uppsala. I och med det har jag även bestämt mig för att byta klubb. Jag tror det kan vara extra motiverande och utvecklande med en ny miljö och lättare att bidra till en verksamhet där jag bor.

läs mer

Natt-OL torsdag 30/11

Söderhamns OK inbjuder till nattorientering träningpå torsdag 30/11 vid SOk-stugan, Hällåsen. Två banor, ÖM3 och ÖM7. Se inbjudan här: https://eventor.orientering.se/Events/Show/20723

läs mer

Inbjuda till Natt-WM

Natt-WM Orienterinng Fredag 20 okt Start kl. 18,00 Samling: Söromsjön vid Långrösten. Vägvisning från grustaget söder om Röstabo. Handicap-system, så först i mål vinner. Banlängder från ca 2,5 till 5,5 km. Nyritad karta. Bastu & bad finns. Korv & samkväm efteråt. Anmälan till peter.karsbo@gmail.com alt. 070-573 66 46

läs mer

Natt-OL träning

På tisdag 3/10 inbjuder Söderhamns OK till nattorientering vid SOK- [image1, right,]stugan, Hällåsen. Ta chansen att testa/träna natt-OL. 3 banor finns, deltagande är gratis. [link, läs inbjudan här, http://idrottonline.se/SoderhamnsOK-Orientering/Nyheter/Nyheterfranforeningen/InbjudanNATT-OL]

läs mer

Stor SM-helg väntar

Kommande helg möts stora delar av den svenska eliten i Örebro på SM i [image1,right,]medeldistans (lördag) och stafett-SM (söndag). Rehns BK ställer upp med 8 löpare varav sprintvärldsmästaren Jerker Lysell får tillmätas de största möjligheterna, men även Fredrik Ingelsson och Göran Winblad kan ha chansen till framskjutna placeringar om allt stämmer.

läs mer

Jakob Dekret ny i RBK 2018

Ett spännande tillskott för herrtruppen som har stora ambitioner med sitt [image1,right,Jakob Dekret] idrottande. Har bla en 8:e plats från JVM med sig i bagaget.

läs mer

februari, 2018

22feb18:0019:30Träning Höghammarhallen kl 18-19.30

27feb18:00PannlampslöpningFrån skidstadion.

X
X