Först ut blir vi, Rehns BK med LF cup  Torsdag 17 Januari i Bollebergets skidstadion.

Länsförsäkringar cup, kvällstävling  under fem torsdagkvällar där arrangörsklubbarna tävlar om LF-pokalen, där flest antal startande avgör. Gemensamma arrangörer: Norrala SK, IFK Bergvik, Rhens BK, Trönö IK.  Cupen riktar sig till barn och ungdomar (även Juniorer vuxna kan åka 17- klass) och har framförallt bredd som mål. Anmälan för alla deltävlingar online, yngsta klasserna utan tid o motionärer även på plats. Anmälan via Idrottonline. Kontakta anmälningsansvarig i er klubb för anmälan. OBS: Ingen anmälningsavgift! Övriga klubbar i distriktet är välkomna.

Möjligen kommer RBK att arrangera första deltävlingen redan 17/1 pga snöbrist, annars är programmet enligt nedan…

Ursprungligt tänkt program, kan ändras beroende på snötillgång:
Datum Evenemang          Teknik      Arrangör
2019-01-17 LF Cup        Klassisk    Rehns BK