Skogssportens Gynnare, en anrik ideell förening som bildades 1961 som en stödorganisation för den svenska orienteringsidrotten, har i dagarna beslutat tilldela Rehns BK´s Walter Lagerhäll stipendie för ”Unga Ledare 2018”. Skogssportens Gynnare bedriver ingen egen Walter Lagerhällorienteringsverksamhet, utan syftet är att stötta, stimulera, lyfta fram och premiera aktiva utövare, ledare och klubbar .

Stipendiet, med en prissumma från 1 000 till 5 000 kronor, delas ut till unga ledare som gör goda insatser som ungdomsledare, banläggare, kartritare, tävlingsledare, speaker eller annan ansvarig funktion vid klubbens arrangemang och/eller verksamhet. Walter kommer att tilldelas stipendiet vid en kommande klubbträff då också juryns motivering läses upp.

Vi gratulerar Walter till stipendiet!

Läs mer om Skogssportens Gynnare här