INBJUDAN läger Camp Igge, Iggesund 2018

Samverkansläger för längd, alpint och backhoppnings ungdomar 18-19/8

Hälsinglands skidförbund bjuder in till samverkansläger för våra ungdomar. Vi fortsätter succén från tidigare år, på Camp Igge.
Anmälan till asa@terent.se senast 10 augusti.
Anmälan ska innehålla: Namn, födelseår, allergier, ev önskemål om boendeindelning. Även namn på ledare.
Vi räknar med att alla ungdomar deltar i Duathlon om ej annat anges. Det finns möjlighet att delta i öppen klass, utan tidtagning. Meddela vid anmälan hur de vill göra. Går att justera senast 30 min innan start.
Betalning görs klubbvis samma dag som anmälan görs, även den senast 10/8 till BG:
235‐3365 (ange läger XX klubb)
Frågor: Åsa 070-5733181, ring hellre än undra 😊
Åldrar: Födda 2008 och äldre
Pris: 400 kr (allt ingår dvs logi, mat, tävling)
Ledare: Varje klubb ska ha med minst 1 övernattande ledare för att hjälpas åt med allt runtomkring. Ni betalar ingenting men anmäler er. Behöver ej vara tränare utan förälder går jättebra. Från ledare nr 2 betalar ni 200 kr.
Vi önskar gärna ha ledare/förälder med som också kan hjälpa till i tex kök, frukost mflera aktiviter så anmäl det när ni mailar anmälan på vem som kan och Åsa tar kontakt. Går bra att komma över dagen.
Var? Camp Igge i Iggesund
När? 18-19  augusti från lördag 9:00 till söndag 13:00.
Vad händer? Vi börjar med duathlon, har aktiviteter tillsammans grenblandat och åldersblandat, bor i stugor, äter mat, badar och förbereder oss för en lång härlig vinter i backar och spår.
Träningens innehåll är inte satt ännu
Ta med: cykel, hjälm (gäller alla även över 15 år och ledare) träningskläder(för både inom- och utomhus), lakan, handduk, badkläder. Alla måste ha cykeln kvar då vi äter lunch och middag på Folkets hus i Iggesund.

Varmt välkomna!

Som PDF:  Inbjudan läger 2018 Ankarmon