På söndag 24 Juni är alla RBK-are välkomna att vara med på RBK-stafetten 2018 vid Skidtjärns badplats i Rengsjö. Om vädret tillåter badar vi, grillar och fikar efter stafetten. Jag räknar med att ”någon annan” ordnar med det eftersom jag kommer ha fullt upp med tävlingen. Klubben står för korv, kaffe/läsk och fika men det är förstås fritt att ta med eget om man vill. Gemensam avresa från Preem kl 11.00 så vi får med alla som vill, samling vid Skidtjärn senast 11.30 ifall nån måste åka själv dit och starten går under sedvanliga hejarop kl 12.00. Det blir tre sträckor, varav 2 & 3 har publikkontroll. I år är alla sträckor ”raka”, ingen gaffling, och i stafett är det tillåtet att hänglöpa… Ingen föranmälan behövs, vi sätter ihop lagen på plats.

Inbjudan med fler detaljer hittar du på eventor här.

Välkomna till en förhoppningsvis solig och fin klubbdag! /Curt