Nu är det dags att beställa klubbkläder inför säsongen. Ny klädleverantör är SIGN och de erbjuder oss en webbshop som är öppen under en begränsad tid för att ta in årets beställningar, så missa  inte detta!

ELIT-löpare med kontrakt med avtal om kläder Erik Lund för att veta vad som gäller just dig. Ni skall själva beställa och betala i webshoppen ta kvitto och lämna in.

UNGDOMAR, aktivt deltagande i OL-verksamhet för Rehns BK, får tillhandahålla tävlingsdress och överdrag av klubben och byta in när man behöver större, kontakt Klädansvariga eller Henrik Magnusson eller Peter Rydesäter.

WEBBSHOP
Du kan via vår webshop hos SIGN Sportswear beställa våra unika klubbkläder – samtidigt som du kan köpa en hel del tillbehör för ditt orienterande på samma gång (samma leverans) – så passa på!
Butiken finns på denna adress: https://www.signsport.se/164-rehns-bk

SISTA BESTÄLLNINGSDAG ÄR SÖN 13 MAJ!
Kläderna levereras i slutet av juni/början av juli

Utprovning av kläder kommer att ske ONS 2 MAJ kl 18.00-19.00 vid Rehns BK klubblokal, bollebergets skidstadion. (Före extra årsmöte)

Har du inte möjlighet att prova då – så använd de storlekstabeller som finns. https://www.signsport.se/content/27-storlekstabell

Frågor om klubbens sortiment hos SIGN besvaras av klädansvariga i klubben, se längst ned.

OBS! Rätt sponsorloggor är inte inlagda på dessa plagg/bilder. Detta ska såklart justeras innan de trycks.

Klädansvariga Rehns BK:
Erica Edman, Klädansvaring/Styrelsen, erica.edman@live.se, 070-30741646
Peter Rydesäter, kläder/skidkommitén, peter@rydesater.se, 070-5606816

Inget erbjudande om skidkläder här just nu. Annan information om det senare.

Tekniska frågor kring webbshop, betalning, ändring och komplettering av beställning osv besvaras av SIGN´s kundtjänst på: SIGN Sport Sweden / Andreas Davidsson
info@signsport.se, 072-9366472 (vard 8-12), facebook.com/signsportsweden

Kort – så fungerar klubbshopen hos SIGN:

• Du som medlem kan handla utvalda klubbkläder från SIGN. Du väljer själv vilka plagg du önskar köpa. Ingen inloggning krävs för att handla i webbshopen.

• Förutom klubbkläder kan du även handla allt övrigt inom orientering som finns i vår webshop – så passa på att även köpa en kompass, lampa, strumpor eller något annat till rätt pris och kvalitet!

• Du väljer själv hur du vill betala din order. SIGN erbjuder trygga betalningsalternativ via Payson (kort) SveaWebpay (faktura) och Swish. OBS! Betalning sker direkt vid beställning och är bindande.

• Lagervaror levereras tillsammans med dina klubbkläder (tex pannlampor, lagerbyxor, tejp, kompasser).
• Du anger din egna kundadress vid registreringen av order (oavsett fraktsätt). Välj önskat fraktsätt – SIGN Teamleverans för att få din order till klubbens adress (billigast) eller Postnord/DHL för att få leveransen direkt hem (bra för dig som bor på annan ort). Beställer du över 2500 kr får du din order levererad fraktfritt!

Vill du köpa övriga orienteringsrelaterade produkter kan du kolla i denna kategori där du hittar det mesta för orientering: http://www.signsport.se/82-orientering.