Nu är Rehns BKs nya hemsida äntligen här. Med ett modernare gränssnitt och ett innehåll som anpassar sig efter besökarens skärm är den redo att ta klubben vidare mot nya mål.

För klubbens medlemmar finns en inloggning uppe till höger på hemsidan. Inloggning ska kunna ske med de användarnamn och lösenord som använts tidigare. Menyn för de interna sidorna finns sedan på samma plats uppe till höger på sidan där ”Logga in” stod.

Värt att notera är att nu är det enbart medlemmar som kan kommentera inläggen. Detta för att det direkt dök upp försök till spam som stoppades, men som gjorde att den som skrivit inlägget fick ett mail om att en kommentar fanns att godkännas. För att få bort dessa mail om godkännande sattes en spärr så enbart medlemmar kan kommentera.